Fogyni szeretnél? Itt a helyed nálunk!

Nyitvatartás : Hétfő - Péntek: 08 - 20. Szombat: 08 - 16.
  Telefon : 06-70-5000-706

Minden bejegyzés: Biorezonanciás dohányzás leszoktatás

Dohányzás Leszoktatás Szolnok

Leszokni a dohányzásról avagy leteszem a cigit

Hogyan tud ön végleg leszokni a cigarettáról? A dohányzók átlag 68%-a szeretne leszokni a dohányzásról, de ez csupán 3%-uknak sikerül pusztán az akaraterejükre támaszkodva, a maradéknak segíthet az új mágnesterápiás készülék. A kezelés napjaink legkorszerűbb biorezonancia terápiás készülékével ( M.C.C ) történik.

leteszem a cigit

A dohányosok többsége saját bevallása szerint szeretne leszokni szenvedélyéről, de nem tud. Ennek oka, a nikotinfüggőség, az orvosi vizsgálatok megállapítása szerint olyan függőséget alakíthat ki, mint a kokain vagy a heroin. Erről leszokni igen komoly testi és lelki megterhelést jelent. A dohányzás során minden egyes szippantással nikotin kerül az agyba, ennek hatására dopamin és noradrenalin szabadul fel. Rendszeres dohányzás mellett a szervezet hozzászokik ehhez az állapothoz és egy esetleges nikotinelvonás ingerlékenységet, szorongást válthat ki. Az eddigi leszokást segítő szerek általában a dohányzással bevitt nikotinmennyiséget pótolták. Ez esetben azonban nem lehet jól kontrollálni a leszokást, hiszen a folyamatos csökkentés is elvonási tüneteket okozott.

Hatékonyság:

 • 95% végleg leszokott a dohányzásról
 • 90%-nál már egy kezelés is segített
 • 5%-nál 2 kezelés kellett
 • 5% nem hagyott fel a dohányzással, a naponta elszívott cigaretta mennyiség azonban jelentősen csökkent. Náluk a siker elmaradásának oka az volt, hogy a páciens vagy nem akart valóban lemondani a dohányzásról vagy nem tartotta be az előírt mennyiségű folyadékfogyasztást

Előnyei:

 • Megszünteti a nikotinéhséget
 • Fájdalommentes
 • Rövid ideig tart a kezelés (kb. 30 perc)
 • Nincs mellékhatása (az étvágy sem nő utána)
 • Személyre szóló kezelés (a program figyelembe veszi azt, hogy Ön mióta, milyen gyakran dohányzik, mennyire telített kátránnyal a tüdeje)
 • Nikotinfüggőség megszüntetés

A páciens szándéka:

A dohányzás, akárcsak a többi szenvedélybetegség, a szervezetben létrehozott és állandóan fenntart egy biológiai lenyomatot, az úgynevezett engramot, amely elektromágnes jel. Ez érzelmi (asztrális) és mentális (gondolati) szinten van jelen, tehát a fizikai testnél magasabb szinten, így a hatékony kezelés elengedhetetlenül szükséges a páciens beleegyező szándéka, akarata. Ennek hiányában hiába történik meg az engram EM jeleinek kioltása, a gondolati (megszokás) és érzelmi reakciók bizonyos szintű kontrollja nélkül visszaesés következhet be, tehát ez nagymértékben emeli a siker valószínűségét. Természetesen a terápia döntő módon mérsékli a dohányzás iránti vágyat, de aki szándékosan bebizonyítja ennek ellenkezőjét, azzal nem lehet mit kezdeni.

A kezelés elméleti háttere:

A szenvedélybetegségek leküzdésére kifejlesztett legújabb eljárás a biofizikai orvoslás alapját képező mágneses terápia. A kezelés elméleti lényege, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, amelyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. A ké­szülékünk ezeket a rezgéseket olvassa le. A kóros, diszharmonikus rezgéseket kioltja, a legyen­gült egészséges rezgéseket, pedig felerősíti, majd ezeket a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. A páciens így mentesül a gyógyszeres kezeléstől és annak mellékhatásaitól. Ezt az eljárást a gyógyításban már közel két évtizede sikerrel alkalmazzák.

A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül megszünteti azokat a dohányzás okozta EM információkat, amelyek a nikotin utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követő né­hány órán belül vagy néhány napon belül megszűnik. A legtöbb páciens esetén már egy alkalom elegendő a sikerhez, ritkábban szükség van egy következő alkalomra is.

A kezelés elvégzésének két alapfeltétele van:

Megkezdése előtt 1 órával a páciens már ne gyújtson rá, és hozza magával az utolsó­ként elszívott cigaretta csikkjét.
A nikotinfüggőség fajtájának és mértékének megfelelő egyénre szabott kezelésen túl utókeze­lési tanácsokat is kap. Nagyon fontos ezeket a tanácsokat betartani, mert a kezeléssel elindított folyamatok így tudják pozitív hatásukat teljes mértékben kifejteni.
dohányos tüdő

A páciens meggyőzésének érvei:

Sokan vannak, akik még ingadoznak az elhatározásukat illetően. Az ő számukra hasznos le­het, ha a következő érveket átgondolják.

 • Megszűnik a reggel jelentkező köhögési, fulladási roham
 • Lényegesen javul a légzése és a keringési problémái
 • Újra kifehéríthetőek a dohányzás miatti sárga fogak
 • A káros kémiai reakciók miatt töredezett körmök, és haj rendbe jön
 • Megszűnik a bűzös, kellemetlen szájszag
 • Anyagilag kedvezőbb helyzet lép fel, mert már nem kell költenie cigarettára
 • Nem zavarja ezután a környezetében élő embereket

A nikotin a dohány legnagyobb hatású alkotóeleme. Belégzéskor a szervezet a nikotin mintegy 90%-át elnyeli. Felszívódik a szájban, a légutakban, tüdőben és gyomorban. A nikotin közvetlenül növeli a pulzusszámot, emeli a vérnyomást, szűkíti a bőr kisereit, megváltoztatja a vér összetételét és az anyagcserét. Ezek hosszú távon számos nagyon súlyos betegség kialakulásáért felelősek. Ami nagyon fontos egy fiatal dohányos számára is: a krónikus légzési nehézségek már nagyon korán, a dohányzás elkezdése után egy-két évvel kimutathatók! A káros folyamat hamar megindul viszont szerencsére megállítható. Az igen gyakori szív és érrendszeri betegségek, valamint a fekélybetegség gyakori haláloknak számít az idősek körében. A dohányosoknál a tüdőrák 10-15-ször, a gégerák 20-30-szor gyakrabban fordulnak elő, mint a nemdohányzóknál. Egy cigarettában általában 1 gr. dohány van. Ez a mennyiség egyszázalékos nikotintartalom esetében 10 milligramm nikotint tartalmaz. Ha a dohányos a füstöt leszívja a tüdejére, akkor a nikotintartalomnak 80-90 százaléka, ha csak pöfékel, akkor körülbelül 10 százaléka szívódik fel a szervezetbe. Egy rendszeres dohányos egy óra alatt 20 mg nikotint visel el, míg a nem dohányosokra már néhány mg is mérgező hatással lehet. Másik összetevője a kátrány, mely anyagból egy átlagos dohányos tüdejébe 10 év alatt 1 kg jut be. Harmadik összetevő: a szénmonoxid. A cigarettát szívó ember vérének jelentős része nem oxigént, hanem szénmonoxidot juttat el a szervekhez. Az oxigén tartós hiánya megzavarhatja a növekedést és a sebgyógyulást, valamint a tápanyagok felvételét. A szénmonoxid befolyásolja a szívműködést, és a vér összetételében a dohányzás hatására bekövetkező egyéb változásokkal együtt elősegíti zsírszerű anyagok lerakódását az érfalakban. A folyamat a verőerek, elzáródásához vezethet, és szívkárosodást vagy más jelentős keringési zavart okoz.

A cigaretta a legfőbb közellenség!!!

A dohányzás az emberiség legkárosabb szokása, amelynek az elmúlt században 100 millió áldozata volt, ennyien haltak meg a cigarettával összefüggésbe hozható betegségekben rákban, krónikus légzőszervi betegségekben, agyvérzésben, keringési betegségekben. A rendszeres dohányzók fele e szokásának lesz az áldozata, a dohányzók egynegyede korábban hal meg, mint a statisztikailag kiszámított, születéskor várható életkor. Azokban az országokban, ahol a legtöbb a dohányos, a tüdőrákos esetek 90 százaléka írható a füstölés számlájára. A hólyagrákos esetek fele ugyancsak erre vezethető vissza. Kisebb arányban, de bizonyítottan rosszindulatú elváltozást okozhat a dohányzás a vesében, a májban, a szájüregben és a garatban. A passzív dohányzás 20 százalékkal növeli a tüdőrák kockázatát. Különösen aggasztónak ítéli meg a helyzetet e tekintetben a WHO Közép- és Kelet-Európában és a fejlődő országok egy részében. Ezekben a térségekben rövid idő alatt nagyon gyorsan emelkedett a cigarettafogyasztás, különösen a fiatalok és a nők körében. A WHO jelentése részletesen foglalkozik a leszokás egészségügyi előnyeivel is. Természetesen az a legjobb, ha valaki el sem kezdi a cigarettázást, de ha legkésőbb a harmincas évei elején abbahagyja, akkor a statisztikai rákkockázat az élete további részére nézve még aránylag alacsony lesz. Akik az ötvenes éveik elején hagynak fel a dohányzással, azok még mindig jelentősen, 60 százalékkal mérsékelhetik a rákbetegség statisztikailag becsülhető kockázatát.
nikotinfüggőség megszüntetése

További információkat kérhetsz telefonon ( 06-70-5000-706 ) vagy személyesen a recepciós pultnál.

A Gazdasági Versenyhivatal kötelezővé teszi az alábbi közlemény közlését: A Mobil Cell-Com nem orvosi készülék. A szervezet komfortérzetét elősegítő, a gyógykezeléseket kiegészítő, de semmiképp nem helyettesítő eszköz.

Olvass tovább