Fogyni szeretnél? Itt a helyed nálunk!

Nyitvatartás : Hétfő - Péntek: 08 - 20. Szombat: 08 - 16.
  Telefon : 06-70-5000-706

Infraszauna Szolnok

Az Infraszauna Előnyei

Az infraszauna sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat. Izom, ízületi betegségek, sportsérülések, hát- gerinc- és végtagfájdalmak, érrendszeri és allergiás panaszok kezelésére, az influenza kialakulásának megelőzésére is kiváló.

Alakformálás

Egy 30 perces infraszauna használat alkalmával több száz kalóriától is megszabadulhatunk. A finn szaunákkal ellentétben az infraszauna által okozott izzadás kb 70-80% a víz. A maradékot a testben felgyülemlett káros anyagok (pl.:koleszterin, nehézfémek, higany stb.) teszik ki.

infraszauna

Bőr regenerálás, narancsbőr

Az infravörös sugarak elősegítik a sejtek regenerálódását, így a bőr üdébbé válik. Narancsbőr ellen is hatásos lehet, mivel azt ezt kiváltó anyagokat az infraszauna mélyrehatoló sugarai elérik, és segít a cellulitisz eltávolításában.
Nyári használat esetén pedig a napsugarak által, a szervezetünkben termelt több D vitamint, az infraszauna segít hasznosabban feldolgozni, ami szintén nagyon jót tesz a bőrnek. Ezért is ajánlott nyáron is infraszunázni.

Immunrendszer erősítése

A belső hőmérsékletünk enyhe emelkedésével testünket egyfajta edzésben tarthatjuk, így az esetleges jövőbeni betegségeknek pl: megfázás jobban ellenáll szervezetünk.

Méregtelenítő hatás

Az infrasugarak vérkeringés fokozó hatása miatt, a testünkben felgyülemlett salak és méreganyagok könnyebben távoznak, illetve rendszeres használat mellett a káros anyagok felhalmozódása csökken.

Élénkítő hatás

Infraszauna használatával szervezetünk, a finn szaunával ellentétben felfrissül, energiaszintünk növekszik. Gondoljunk bele mennyivel kellemesebb érzés munka után az otthoni infraszaunába beülni és felüdülve folytatni napunk, vagy már eleve felfrissülve kezdeni a reggelt.

Stressz oldó hatás

Csökkenti a felgyülemlett feszültséget, kellemes környezet a relaxálásra. Halk zenével, fényterápiával még pihentetőbbé tehetjük. (Néhány kivétellel infraszaunáink mind zenével és fényterápiával szereltek.)

Sport

Infraszauna jól használható az izmok bemelegítésére is, ellazítja azokat. A mozgást nem helyzetesíti de remekül kiegészíti azt. Az izomláz kezelésére, csökkentésére, illetve ízületi panaszok enyhítésére is sokan használják.

infraszauna szolnok

Gyere és próbáld ki az infraszaunát! További információkat kérhetsz telefonon ( 06-70-5000-706 ) vagy személyesen a recepciós pultnál.