Fogyni szeretnél? Itt a helyed nálunk!

Nyitvatartás : Hétfő - Péntek: 08 - 20. Szombat: 08 - 16.
  Telefon : 06-70-5000-706

Masszázs Stúdió Szolnok

Fitnesz Masszázs Stúdió

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket exkluzív masszázs stúdiónkba különféle masszázs szolgáltatásainkkal. Masszázzsal tudunk hatékonyan segíteni Neked, akár hátfájástól, akár stressztől szeretnél megszabadulni. Kezeléseink szigorúan egészségmegőrző célt szolgálnak, szexuális jellegű masszázst nálunk nem találsz! Ha azonban valódi, profi masszázsra vágysz, válassz kedvedre masszázsaink közül! Megszabadítunk a stressztől, kikapcsoljuk a mindennapos dolgokon való töprengést, gondolkodást, biztosítjuk számodra a nyugalmat. Ha nálunk belépsz, egy új dimenzió fog várni rád. 100%, hogy jól fogod érezni magad!

exkluzív masszázs stúdió szolnok

Masszázsaink

Svéd Masszázs

A svéd masszázs egy igen kedvelt masszázsfajta hazánkban, de Európa szerte is. Rendkívül hatásosan alkalmazható az izomzat regenerálódásában, melyet a svéd masszázs teljesen kipihentté tesz, oldva az izom minden merevségét, görcsös pontjait, csomóit (ún. fybromialgiás csomók), így az izomerő megnövekszik.
svéd masszázs

 • A svéd masszázs röviddel elkezdése után felmelegíti a testet. A helyi vérbőség fellazítja a kötőszövetet és az izomzatot, így a változás még könnyebben generálható
 • Az izomzat és a kötőszövet keringése felélénkül, könnyebben jut a szervezet és az izomrendszer oxigéndús vérhez. Az oxigén mindig lazít és oldja a merevséget, így ez most sokkal könnyebben megtörténik
 • A svéd masszázs oldja a letapadásokat az izomzatban. A mindennapokban érezhető, amikor a hátizom mintegy fojtogatja a gerincoszlopot, erősen rátapad, görcsben tartja. Jelentkezik sokaknál az ún. banyapúp jelensége, a nyakcsigolyák körüli izomzat feltornyosulása. Ez mind azt mutatja, hogy izmaink összeugrottak és nem engednek ebből a görcsből. Itt már segítségre van szükség
 • A svéd masszázs hatására az emésztőenzimek termelődése élénkül, a bélperisztaltika fokozódik, a szervezet emésztése serkentődik
 • A szövetközti pangó folyadékok, melyek sokszor ödémás, vizesedésre hajlamos végtagokat okoznak, a svéd masszázs hatására a kiválasztórendszerbe kerülnek, ahol vizelet formájában eltávoznak
 • A masszázs látványosan nyugtatja az idegrendszert, a szorongást, a félelmeket, a munkahelyi stressz következményeit
 • A masszázs fokozza a vérkeringést, így a sokakat fogságban tartó fejfájást és migrénes fájdalmakat megszünteti
 • A bőrt ért mechanikai hatások következtében a bőr méregtelenedik, sokkal rugalmasabbá válik, láthatóan megfiatalodik

Tradicionális Thai Masszázs

A thai masszázs lényege az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. A speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, s eredménye azonnal tapasztalható.

A thai masszázs hatása tehát egyszerre nyugtató és serkentő. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájdalomcsillapító hatású. Mindenekelőtt azt tapasztaljuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.
tradicionális thai masszázs

Kinek ajánlott?

 • Ülő munkát végzőknek
 • Mozgásszegény életmódot folytatóknak
 • Reumatikus és ízületi panaszok esetén
 • Stresszes életmód esetén
 • Alvásproblémák esetén
 • Sportolóknak
 • Nehéz fizikai munkát végzőknek
 • Valamint bárkinek általános megelőző, közérzetjavító kezelésként

Gyermek- és babamasszázs

Az érintés kifejezi a szülői szeretetet, biztonságot ad és megnyugtatja, vigasztalja a babákat vagy a nagyobbacska gyerekeket. Legyen az egyszerű simogatás, vagy egy lágy ölelés, minden gyermeknek ez maga a mennyország. A babamasszázs csak egy picivel több az ösztönös anyai érintésnél. Egy kis tanulással és gyakorlással a szülő olyan technika birtokába jut, amivel céltudatosan segítheti gyermeke fejlődését, szorosabbá fűzheti a kettejük kapcsolatát.

A rendszeres babamasszázs támogatja az érzékelés- és az izomzat működését, ezzel együtt elősegíti a helyes mozgásfejlődést. A masszázs aktivizálja a test energiáit az egészség megőrzése érdekében, és beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusait segíti a betegségek leküzdését.
gyermek és babamasszázs
A thai masszázs alapjaira épülő babamasszázs a tíz fő energiavonal mentén hüvelykujjnyomás és tenyérnyomás technikát alkalmaz. A ritmikus akupresszúrás nyomásokkal az energiablokkok feloldódnak, a test energiái felszabadulnak. A kellemes érintések hatására olyan hormon (centrális oxitocin) szabadul fel az anya és a gyermek szervezetében, amely növeli a bizalmat, a társas támaszt, csökkenti a félelmet, a szorongást, elősegíti a sebgyógyulást. Az anya és az újszülött bőr-bőr kontaktusa erősíti a kötődést, kedvezően alakítja a szoptatást, növeli a tejelválasztást.

Nagyobb gyermekeknél is csökkenti a szorongást, a depressziót, az antiszociális viselkedésformákat. Autizmus esetén mérsékli a repetitív tüneteket. Betegségekben, sérülésekkor fájdalomcsillapító hatású és gyorsítja a gyógyulást. A gyermek- és babamasszázs nem egy minden bajt meggyógyító csodaszer, hanem egy könnyen megtanulható, egyszerű módszer, amivel a célirányos érintés közvetíti a szülői szeretetet, miközben fejleszt, gyógyít vagy éppen csak álomba ringat.

Gépi nyirokmasszázs hullámmasszázs

A gépi nyirokmasszázs eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel. Az úgynevezett köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és vérkeringésre. Egy mechanikus terápiás módszer, mely a sűrített levegő által szabályozott masszázson alapul, ezért széles körben alkalmazzák a fizikoterápiában és a kozmetológiában is.

A nyirokterápia célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsa, megszüntesse a duzzanatokat és fokozza a keringést. Aktiválja a vérkeringést, mind a vénás, mind a nyirok keringést, stimulálja a szöveti nedvek felszívódását és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a méreganyagok távozását a szervezetből.
gépi nyirokmasszázs hullámmasszázs
Salaktalanítás, méregtelenítés, immunerősítés, relaxáció, stresszoldás, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, zsíroldás, izomláz, gyulladások csökkentése, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, orvosi kezelések utógondozása, bőr állapotának javítása (feszesség fokozása).

A nyomásterápia tökéletes kiegészítője minden alakformáló kezelésnek, legfőképp az ultrahangos kavitáció és hideglézeres lipolízist követően a zsír kiürítésében játszik nagy szerepet. Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre. A kezelés legfontosabb élettani hatásainak köszönhetően a nyirokkeringés ideális állapotú lesz, csökken a comb, a fenék, a derék körfogata, a narancsbőr pedig kezd eltűnni, a bőr pedig szebb lesz. A kozmetikai eljárásokban 30-45 perces kezelések vannak, gyakoriságot tekintve a kezelések általában heti 2-3 alkalommal javasoltak, illetve amennyiben zsírbontó vagy cellulit kezelések kiegészítéseként alkalmazzuk, mindig az alakformáló kezelés után használjuk.

Köpölyözés vákuummasszázs

A vákuummasszázs során kitágulnak az erek, s felgyorsul a szövetek vér- és nyirokkeringése, tehát javul a leromlott alapanyagcsere. A természetesen percenként 3 cm-nyit előrehaladó bomlástermékeket és zsírt szállító nyirokfolyadék áramlási sebessége akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. Mivel a zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, ettől a sejtek egy jelentős részének a burka szétpattan, így a zsír kifolyik belőlük, s a nyirokkeringéssel távozik. Ezért a vákuumos kezelés a helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb, és elasztikusabb lesz a kezeléseket követően.

A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia ún. vákuumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk el. Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izom- duzzanatok csökkentése, bőr és kötőszövet keringési zavara esetén. Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energiapályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a jing-jang egyensúlyt a szervezetben.

Kis üveg csuprot tapasztunk a bőrfelszínre, amelyben egy az aljára rögzített pumpával vákuumot képzünk. A vákuum hatására a csupor a bőr felszínén marad. Az átlátszó üveg lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük alatta a bőr színének változását, így a megfelelő időben távolítsuk el.

köpölyözés vákuummasszázs

Mikor ajánlott a köpölyözés vákuummasszázs?

 • Fejfájás, neuralgiák
 • Hátfájás, kötegeges, csomós hátizmok
 • Magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, szédülés, fülzúgás/csengés
 • Hasi görcsök
 • Menstruációs zavarok: rendszertelen menzesz, görcsök, klimaxos panaszok
 • Emésztési panaszok (székrekedés, puffadás)
 • Gyomorfájás
 • Epe/májbetegség, aranyeres fájdalmak
 • Krónikus felső légúti fertőzések
 • Asztma, makacs köhögés
 • Szívpanaszok – angina
 • Húgy-, ivari szervek panaszai: vesekövek, krónikus húgyúti fertőzések
 • Ízületi betegségek: gyulladások
 • Cellulitiszterápia

SZEXUÁLIS SZOLGÁLTATÁS KIZÁRVA!!!

Gyere és próbáld ki a masszázst, lazulj és érezd jól magad nálunk! További információkat kérhetsz telefonon ( 06-70-5000-706 ) vagy személyesen a recepciós pultnál.

Részletesebb leírást itt találsz: Fitnesz Masszázs Szolnok